Wandelen met Smaak FAQ

Hou er rekening mee dat je ongeveer 2,5 a 3 uur bezig bent met Wandelen met smaak (incl. de stops)

De route bedraagt ongeveer 8.5 kilometer en gaat over bestaande wandelpaden. De route is geschikt voor ervaren en onervaren wandelaars.

De bourgondische wandeling bevat vier stops waar je een hapje of drankje ontvangt.

De kosten bedragen €24,50* p.p. (incl. wandeling en 4 stops waar je een bourgondisch hapje of drankje krijgt)
* Kinderen: €12,50 p.p. (12 jaar en jonger)

Ja, bij elke stop krijg je een bourgondisch hapje of drankje om de rest van de tocht goed op te kunnen voortzetten. Denk aan warme choco of glühwein, een soepje, een pannenkoek en bij de laatste stop een warm broodje pulled pork of pulled chicken.

Bij sommige stops is het mogelijk om zelf extra drankjes te kopen. 

Ja, honden mogen mee, mits aan de lijn

De tocht is geschikt voor kinderen. Je kan het beste zelf inschatten of je kinderen de tocht leuk vinden, denk er wel aan dat het ongeveer 8,5 km is en ongeveer 2,5 uur / 3 uur duurt.

Je kiest een tijdvak waarin je wil vertrekken (bijv. tussen 09:00-09:15 uur). Je vertrekt dan in dit tijdvak. Wees vijf minuten voor starttijd aanwezig op de startlocatie

  • We werken met twee tijdsblokken per dag en laten in dit tijdsblok een beperkt aantal wandelaars toe. Deze wandelaars krijgen verschillende vertrektijden, zodat alle wandelaars verspreid worden over de route. Je komt op deze manier dus bijna geen andere wandelaars tegen en kan dus altijd voldoende afstand houden.
  • De wandelaars lopen met maximaal twee personen, tenzij uit het zelfde huishouden.
  • Er zijn vier culinaire stops verspreid over de route. Je kan snel je gerechtje meenemen omdat de stops al voorbereid zijn op je komst en er geen betaling meer nodig is.
  • Het eten bij de stops is o.b.v. afhaal, hierdoor ontstaat er geen groepsvorming. De gerechtjes worden dus tijdens het vervolg van de wandeling genuttigd.
  • Één iemand kan de gerechtjes ophalen bij de stop, de ander kan op gepaste afstand wachten. Er zijn lijnen van 1,5 meter bij de stops. Mocht diegene voor je nog bij de stop zijn, kan je op 1,5 meter afstand wachten totdat je aan de beurt bent.

I.v.m. Corona is het op dit moment toegestaan om met max. twee mensen te wandelen, tenzij uit hetzelfde huishouden

Ja, bij enkele stops is het mogelijk om gebruik te maken van het toilet.

Neem contact met ons op

Bel ons

085-064 50 59

Stuur een berichtje

085-064 50 59

Mail ons

info@wandelenmetsmaak.nl

Georganiseerd door:

In samenwerking met: